Premier League har ikke på makan på 20 år!

0
453
Mester Klopps menn nektet å gi fra seg ballen. (foto: Liverpool)

Vi har hatt sesonger der tittelracet avgjøres halvveis i sesongen, eller der det er Manchester City som styrer showet og en eneste klubb makter å utfordre Guardiola. i 2023/24-seseongen er bildet et helt annet. Liverpool, Arsenal og Manchester City fosser ved siden av hverandre inn mot målstreken, hver eneste Premier League-runde forteller nå mer om hvem som kommer til å vinne tittelen. På torsdag viste Liverpool at Premier League-tittelen, den skal leveres som avskjedsgave til Jürgen Klopp.

Analyseselskapet Opta putter inn det som er av data for å måle sannsynligheten for hvilken klubb som vinner Premier League. Etter mars måned var det Liverpool som har spilt seg til de beste oddsene, etter torsdagens kamp mot Sheffield United er nok oddsen ytterligere styrket. De røde viste en dominans på banen Premier League ikke har sett på tjue år.

LES: Ikke alle hos Liverpool er like forståelsesfull som Klopp for at Xabi Alonso takker nei til trenerjobben

Se for deg å løpe rundt som spiller og oppleve at du og laget ditt ikke har ballen i 83,1 prosent av kampen. Dette var opplevelsen til Sheffield United-spillerne på Anfield.

SPORTEN: Jeremie Frimpong har en latterlig lav utkjøpsklausul som halve Premier League vil kuppe

Det ble ingen fotballslakt med 3-1 seier til Liverpool, men ifølge Opta har 83,1 prosent ballbesittelse i en kamp ikke vært registrert på tjue år siden 2002/03-sesongen da Opta begynte med sine beregninger.

Selvfølgelig sier kampbildet en del om Sheffield United, men mest om Liverpool. Rett og slett imponerende!

Noen som lukter Premier League-tittelen på vei til Liverpool?

Alt du trenger å vite: Manchester United – Liverpool

No posts to display