Ikke alle hos Liverpool er like forståelsesfull som Klopp for at Xabi Alonso takker nei til trenerjobben

0
310
Xabi Alonso har posisjonert seg til de største jobbene. (foto: Bayer Leverkusen)

For ikke altfor mange sesonger siden var Steve Gerrard blinket ut som kronprins hos Liverpool til å ta over etter Jürgen Klopp. Nå er Mester Klopp klar for å gi seg, men «Stevie» har rotet seg selv helt ut av kandidatlista med sin exit til ørkenfotball. I stedet er en tidligere lagkompis førstevalget hos Liverpool. Xabi Alonso svarer på den ultimate æren å få lede klubben han spilte for 2004-09 med å takke nei.

Xabi Alonso bekreftet på fredag han blir værende hos Bayer Leverkusen, i en situasjon der jobben som Liverpool-trener mer eller mindre var reservert for ham. Jürgen Klopp uttalte han forstod Alonso godt, tidligere Liverpool-spiller Joe Cole (2010-13) mener avgjørelsen er helt hårreisende dårlig.

LES: Ti av de beste spillerne Jürgen Klopp ikke fikk

-Jeg synes det er en forferdelig avgjørelse,» begynner Cole TNT Sports.

-Han er den heteste i verdensfotballen, i ledelsen (i Bundesliga) akkurat nå. En treners aksjekurs går opp og ned så raskt. Jeg synes han burde ha gjort overgangen i sommer, for om et år kan det bli helt annerledes, fortsetter den tidligere Liverpool-spilleren.

Som mener Leverkusen-troppen Alonso har denne sesongen kommer til å se annerledes ut i den tøffe oppfølgingssesongen.


-Å holde dette laget sammen kommer til å være tøft nok fordi de har noen fantastiske spillere og alle de store gigantene i Europa kommer til å se på dem, avslutter Cole.

LES: Sterk kandidat til å erstatte Mo Salah er klar for signering for «bare» 55 millioner euro

Etter Coles utbrudd svarte Xabi Alonso med å dra inn nok en seier i Bundesliga, denne gangen med to scoringer i løpet av de siste minuttene.

No posts to display