United-legenden Roy Keane «sparker ut» mot Haaland junior

0
429
Erling Haaland mangler basis-ferdigheter, kommer det fra Keane. (foto: Manchester City)

På søndag gikk Manchester City-spillerne målløse av gressmatta på Etihad for første gang på 58 kamper. Arsenal forsvarte seg ekstremt godt og «vant» poeng mot sin nest argeste konkurrent om Premier League-tittelen. Saliba og Gabriel i midtforsvaret til londonklubben sørget for å nøytralisere verdens beste spiss. Erling Haaland ble pakket inn og viste det Roy Keane beskriver som store svakheter. Hadde det vært opp til United-legenden, som meide ned pappa Haaland på gressmatta, kunne junior Haaland spilt League Two-kamp denne helgen.

Den norske landslagsspilleren klarte ikke å mønstre et skudd på mål. Sjansene var få og langt mellom for Haaland, men han gjorde en stor feil i kampens avslutning da han bommet fullstendig etter at Josko Gvardiol headet knock-down, med bare David Raya i veien.

LES: Ikke alle hos Liverpool er like forståelsesfull som Klopp for at Xabi Alonso takker nei til trenerjobben

Haaland scoret 52 mål på 53 kamper i løpet av sin debutsesong i Man City, og han har funnet nettmaskene 29 ganger på 35 kamper denne kampanjen. Keane mener imidlertid at allround-spillet hans ikke er på høyden. Keane var med på Sky Sports’ ekspertlag, og han var raskt ute med å kritisere Haaland etter prestasjonen hans.

-Nivåene på hans generelle spill er så dårlige. Ikke bare i dag, å legge ned ting, header, hva det enn måtte være … foran mål er han den beste i verden, men hans generelle spill for en slik spiller er så dårlig.. Han må forbedre det. Han er nesten som en League Two-spiller, kommer det tørt fra Keane.

SPORTEN: Ikke tilfeldig at Xabi Alonso takker nei til Liverpool og Bayern München

Som ikke glemmer at han snakker om verdens beste spiss.

-Hans generelle spill må forbedres, men det vil det i løpet av de neste par årene. Han er en strålende spiss, men han må forbedre allround spillet sitt, avslutter Keane.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Aston Villa

No posts to display