Jack Grealish brukte opp sin siste mulighet

0
392
Jack Grealish har rykkene, men mangler game changer-egenskapene. (foto: Manchester City)

Pep Guardiola er raskt ute med ros når en spiller leverer over forventningene, men spanjolen er enda raskere ute med å gi City-spillere en skikkelig verbal skyllebøtte når det ikke leveres. Nå er Jack Grealish er kjent for å være tykkhudet, men selv Erling Haalands «bro» skjønte etter Arsenal-kampen der Premier League-tittelen kan ha gått tapt, at han har fortsatt er «ute i kulda».

Forrige uke begynte det å sive meldinger ut i engelsk media at Manchester City-ledelsen har sendt signaler de er misfornøyd med Jack Grealish sin utvikling og åpner opp for salg til sommeren. Etter søndagens kamp mot Arsenal er det ingen tvil om at Grealish sine muligheter til å overbevise er få, om noen.

LES: United-legenden Roy Keane «sparker ut» mot Haaland junior

Mot Arsenal ble Jack Grealish satt inn de siste 29 minuttene i en 0-0 kamp han er kjøpt inn for rundt 100 millioner pund for å være the Game Changer. Grealish skapte ingen åpninger, det endte med målløs kamp og poengdeling, som sendte Liverpool på offensiven mot Premier League-tittelen.

Under kampen slengte Guardiola ut instruksjoner til Grealish, etter kampen måtte Grealish ta imot Guardiolas frustrasjon, der han skolerett fikk seg en skikkelig skyllebøtte fra City-manageren.

SPORTEN: Rapper nok en direktør som kjenner Manchester City fra innsiden

Footballtransfers formulerte det ganske enkelt som at Guardiola hamret den siste spikeren i kista til Grealish sin City-karriere.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Aston Villa

No posts to display