Ten Hag gir United-supporterne «den rette versjonen» av Mount-signeringen

0
142
Har hjartet på rette staden. (Manchester United)

Erik ten Hag har fortsatt en spiller i troppen supporterne egentlig ikke har blitt kjent med. Det murres i pubene rundt i den røde delen av Manchester når det prates om Mason Mount, spilleren som opptok 55 millioner pund av overgangsbudsjettet. Erik ten Hag er nå opptatt av å gi den tidligere Chelsea-spilleren muligheten til å «starte med blanke ark» og levere.

Det verser ulike historier rundt Mason Mounts signering med Manchester United, ifølge ESPN var Mikel Arteta overbevist Arsenal og Chelsea hadde en done deal, en annen versjon gikk ut på at Chelsea uansett skulle selge for å frigjøre penger til forsterkninger forrige sommer. Nå kommer Erik ten Hag med sin versjon.

LES: Manchester United kan nå løse Jadon Sancho-problemet

Mason Mount fikk den befriende scoringen mot Brentford på lørdag, et mål som skal markere at den trøblete innkjøringsperioden etter overgangen fra Stamford Bridge forrige sommer er over.

Ten Hag legger vekt på å vise at Mount mentalt er all in i Manchester United-drakta.

-De var ikke interessert i å selge ham. De var desperate etter å beholde ham og tilbød ham en ny kontrakt flere ganger, men han ønsket å komme hit, sier Ten Hag ifølge BBC Sport. Før han legger til at det er ingen grunn til at United-supporterne skal miste trua på Mount.

– Vi er veldig glade for at han er en Manchester United-spiller. Han har mange gode egenskaper og vil definitivt bli en stor spiller for oss, sier United-manageren.

Mount ville til Man United, han blir definitivt en viktig spiller. Erik ten Hag har talt.

SPORTEN: Tottenham-spiller: Dele Ali hadde «Jude Bellingham-nivå»

Alt du trenger å vite: Chelsea – Manchester United

No posts to display