Liverpool er villig til å sette Premier League rekord for Real Madrid stjerne

0
1086
Grrr. (foto: liverpool, x)

De siste årene under Carlo Ancelotti har Federico Valverde bygget seg opp til å bli en av verdens aller beste midtbanespillere og dermed også ettertraktet hos de største klubbene i Europa. Bayern München, Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea og Liverpool har vært frempå med milliardbud, men svaret har vært det samme. «Nei takk»!

Valverde elsker å være i Real Madrid, klubben som hentet han til en «nytt liv» fra Peñarol sommeren 2016. – I november signerte 25 åringen en avtale som binder han til Santiago Bernabéu frem til sommeren 2029.

Les: Manchester United kan nå løse Jadon Sancho-problemet

Transfermarkt har ved de siste oppdateringene satt verdien til Federico Valverde til 100 millioner euro, Liverpool vet av erfaring de må biffe den summen opp kraftig hvis de skal ha en sjans for en overgang til sommeren.

Liverpool leder akkurat nå en historisk jevn Premie League sesong. – Deres argeste konkurrenter Arsenal og Manchester United kommer ikke til å ligge på latsiden i sommer. – Sjefene på Anfield ved det må investeres krafig for å holde flyten etter ni supre år under manager Jürgen Klopp.

Federico Valverde har vært et viktig tannhjul i Real Madrid under Carlo Ancelotti de siste årene. Uruguayaneren har ved flere anledninger uttrykt sin kjærlighet til klubben, til tross for at det har vært interesse fra andre steder.

Teamtalk melder om Liverpool sin villighet til å betale nesten 2 milliarder!.

Les på F7: Tre Manchester United-spillere kan ende opp hos Nice

Liverpool «skal ha» Valverde og er villige til å betale 150 millioner euro for å overbevise Real Madrid om et salg.

Chelsea sitt kjøp av Enzo Fernández fra Benfica for 121 millioner euro i januar i fjor er så langt tidens dyreste Premier League kjøp.

Les på Sporten: Hvorfor ha en tørrpinn av en nederlender når du kan ringe Ole Gunnar

No posts to display