Klopp garanterer at søndagens Manchester United-lag taper mot Martin Ødegaard og Arsenal

0
253
Skal stilne United-supporterne på Old Trafford. (foto: Arsenal)

Det er ikke noe uvanlig at det slenger meldinger mellom trenerne hos erkerivalene Manchester United og Liverpool, men Jürgen Klopp valgte å gi United-manageren sin uten filter-melding etter 2-2 kampen på søndag. Vi får kalle det en avskjedspresang fra tyskeren som hadde sin siste kamp i Premier League på Old Trafford.

Erik ten Hag var skuffet over poengdeling på søndag mot erkerivalen, men trakk frem «hvilket fantastisk potensiale det er i denne Manchester United-troppen». Da United vant 4-3 over Liverpool i FA Cupen, var det en strålende fornøyd Ten Hag som sa de nå kan slå alle lag i verden. Etter søndagens kamp sendte Klopp en melding som er ment å jekke ned Ten Hag noen gode hakk.

LES: Liverpool er villig til å sette Premier League rekord for Real Madrid stjerne

I midten av mai tar Manchester United imot Arsenal, som nå selv er med å kontrollere ferden inn mot Premier League-tittelen. Klopp advarer om at det Man United presterte mot Liverpool på søndag, det holder ikke mot Martin Ødegaard og gjengen.

SPORTEN: Juventus enig med ny manager, men ikke si noe til Max!

-Arsenal er et godt fotballag, og hvis de (United) spiller som i dag, vil Arsenal vinne kampen. Det er jeg 100 prosent sikker på. Jeg beklager å si det, men det er et faktum. Vi burde vunnet begge kampene, men det gjorde vi ikke, sier Klopp etter United-kampen.

Som nesten garanterer Arsenal og Martin Ødegaard setter på plass Manchester United – selv om Klopp selvfølgelig håper på at Arsenal forlater Old Trafford uten poeng.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Aston Villa

No posts to display