Døra åpen for United-signeringen det aldri ble noe av forrige sommer

0
1408
Skivebom, Ratcliffe. (foto: Ratcliffe)

Forrige sommer var Manchester United sterkt linket til den franske urokråka Adrien Rabiot. Rabiot og agentmamma Veronique bestemte seg for å bli værende hos økonomisk skakkjørte Juventus, har hatt en gnistrende god sesong, med prestasjoner i VM-sluttspillet som også befester 29-åringens posisjon som en av de beste sentrale midtbanespillerne på markedet. Denne gangen står døra åpen for Manchester United.

Det er ikke første gang den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot forhandler med en Premier League klubb. Forhandlingene har strandet helt på tampen og av og til etter at enighet er oppnådd, grunnet Rabiot sin agentmor Veronique som kommer med noe nytt og dyrere fordi hun alltid mener sønnen fortjener mer.

ENGELSKE KLUBBER: United-legende liker ikke at klubben har blitt «bølla» i Premier League

Nå er vi i gang igjen. Både Manchester United og Newcastle skal være i gang med samtaler med Adrien Rabiot om en overgang, men for å spare tid har Veronique signalisert samtalene vil fokusere rundt tema «penger».

Adrien Rabiot har en utløpende kontrakt med Juventus og selv om det snakkes også der tyder det meste på at 29 åringen vil bytte klubb til sommeren.

Calciomercato hevder at både Manchester United og Newcastle har tatt kontakt med Rabiot, som står fritt til å forhandle med andre klubber. Midtbanespilleren sies å være åpen for en overgang til England.

Juventus har fått presentert et lønnskrav på et godt stykke over 172 000 euro i uken som han får nå, noe Serie A-klubben ifølge italiensk media ikke er villig til å betale. Da står døra åpen for Manchester United og Newcastle.

Alt du trenger å vite: Torino – Juventus

SPORTEN: Nå raser det sammen for Benzema

No posts to display