Var ikke forberedt på overgangen til verdens tøffeste liga

0
777
Har knekket noen koder. Klar for å ta større del av jobben. (foto: liverpool, twitter)

I 2019/20-sesongen spilte Thiago Alcantara for verdens beste klubb som gjorde rent bord og bokstavelig parkerte motstanderne som sto i veien. Så kom overgangen til den beste klubben i Premier League. Burde vært uproblematisk for en spiller av Thiagos kaliber, men igjen var det lett å glemme at spillere som lykkes i verdens tøffeste liga ikke er som andre fotballbarn.

Og da tenker vi ikke på velkomsten Richarlison ga Thiago i hans første Merseyside-derby. Det handler om intensitet og et vanvittig tempo.

Les: Nabil Fekir: Det var ikke kneet som stanset Liverpool-overgangen

Bayerns tidligere geniale playmaker har skjønt at han ikke var helt klar over hva han kom til på balløya. Først nå etter ett år, føler spanjolen seg hjemme i engelsk fotball.

-I forhold til Premier League, så har jeg hatt ett år på å oppleve hvor kompetitivt og hurtig spillet er her… Det har vært et godt første år, men i starten hadde jeg en tøff tid. Men det føler jeg at jeg nå er forbi, og nå ser jeg frem til denne sesongen, sier Thiago til Liverpools hjemmeside.

(foto: liverpool, twitter)

31 kamper i rødt, ingen assists, 1 scoring. Koder er nå knekket, og 30-åringen er klar for å gjøre skikkelig nytte for seg.

Timo Werner, Kai Havertz, Thiago Alcantara. Alle spillere på øverste hylle i Bundesliga. Dukker Erling Haaland opp i Premier League neste sesong, skal vi ikke se bort fra at selv Golden Boy må akseptere at det han har lært, ikke er nok til startetn i verdens tøffeste liga.

Les: Det murres på tribunene til Atletico Madrid

No posts to display