ESPN: Jesse Lingard skyver United-tilbudet tilbake over bordet

0
675
(foto: united, twitter)

Forrige sesong spilte Lingard en anonym statistrolle hos United, der jobben hans ble gjort på treningsfeltet. Så kom utleie til David Moyes. 16 kamper senere i West Ham-drakt hadde Lingard dratt på med ni scoringer og gjort seg fortjent til Premier League player of the month og Premier League goal of the month awards for April. Nå er 28-åringen tilbake i forhandlingsposisjon.

På tross av interesse fra flere Premier League-klubber kalte Solskjær midtbanespilleren tilbake til Old Trafford i sommer.

-Ikke glem Jesse Lingard. Han har reinvented seg selv og har kommet tilbake som mannen vi kjenner. Med de kvalitetene han har, kommer han til å spille en stor rolle, sa Solskjær i midten av august ifølge ESPN.

Les: Var ikke forberedt på overgangen til verdens tøffeste liga

Med ett år igjen av kontrakten pågår det nå forhandlinger med Lingard. 28-åringen har en plass i planene til Solskjær, men etter tre Premier League-kamper har det blitt med ett innhopp på Lingard i 1-1 kampen mot Southampton. Dette var i tillegg før Ronaldo fikk «hjemmelengsel» og returnerte til Old Trafford.

Ifølge ESPNs kilder har Lingard avslått tilbudet United har gitt om forlengelse, han søker garantier fra Solskjær om at han har en reell posisjon på førstelaget. Den engelske landslagsspilleren drar frem signaturpennen først når han vet han får jevnt med spilletid.

Les på Popidol: Gavmilde Kieran Trippier stripper ned til underbuksa

Den gang da. (foto: united, twitter)

Med VM 2022 i Qatar ikke så langt unna, skjønner vi godt at Lingard trenger spilletid for å ikke risikere å bli ignorert av Gareth Southgate. At Solskjær med DEN United-troppen han sitter på kan gi denne garantien, det er heller tvilsomt.

Les: Le Figaro: Zidane har funnet drømmejobben

No posts to display