Villaspillere psyket ut Bruno Fernandes: «Burde gi gult kort»

0
887

Manchester United -manager Ole Gunnar Solskjær synes ikke det var god oppførsel for Aston Villa -spillerne å psyke ut Bruno Fernandes før straffesparket hans.

Manchester United ble tildelt et straffespark helt i slutten av kampen mot Aston Villa, og det var Bruno Fernandes og ikke Cristiano Ronaldo som fikk ansvaret.

Les: James Rodriguez er ferdig i Everton

United -manager Ole Gunnar Solskjær forklarer at hvem som skal ta straffe er en avgjørelse som tas fra kamp til kamp. «Det gikk ikke inn i hodet til Bruno. Han er sterk mentalt, og han kan trå til igjen. Avgjørelsen om hvem som tok straffesparket blir tatt før kampen», sier Solskjær til BBC.

Solskjær ble spurt om hva han syntes om Aston Villa -spillerne rundt Fernandes før sparket hans, noe som forsinket situasjonen.

Aston Villa -keeper Emiliano Martinez gestikulerte blant annet at Ronaldo skulle ta straffesparket rett foran Bruno Fernandes.

  • Jeg vil ikke nevne det, men det er ikke riktig at de gjør sånt. Jeg synes det skal være et gult kort, men de oppnådde det de ville, sier Solskjær.

Les på Sporten: Kometen Florian Wirtz har for alvor tatt over etter Havertz

Bruno Fernandes sendte ballen godt over mål, og derfor tapte United 0-1 for Aston Villa.

No posts to display