Vilt rykte fra Italia: Liverpool har klinket til med rekordbud!

0
1027
Klopp som har sendt inn ønskeliste til julenissen? (foto: liverpool, twitter)

Etter å ha sett europamester Federico Chiesa herje med forsvarsspillerne til resten av fotball-Europa, er det ikke overraskende at Liverpool skulle rekke opp hånda for å ha italieneren i troppen. 23-åringen er alt annet enn en jålebukk, og viste fotballverden en fart, et rykk, et skudd og en fandenivoldsk innstilling som få andre i EM-sluttspillet.

Ifølge Teamtalk har Jürgen Klopp pekt ut høyrevingen som perfekt for Liverpools 4-3-3. Så langt er ikke linken Chiesa-Liverpool overraskende.

Les: Når 4,3 millioner kroner i ukelønn ikke er nok

Tidligere denne måneden hevdet Calciomercato at Liverpool hadde banket på døra hos Juventus for «å forhøre seg om» Chiesa. Fortsatt ikke noe merkelig.

Overgangsekspert Christian Falk hos Bild hevder Chelsea allerede har sendt et bud på Chiesa på 100 millioner euro – som ble avslått av Juventus. Når det gjelder Chelsea, er dette heller ikke merkelig.

Les på F7 City: Liverpool ute av UNESCO sin verdensarv liste

På søndag hevdet italienske Repubblica at Liverpool også hadde sendt et mikrohøyere bud på Chiesa på 86 millioner pund. Jürgen Klopp har ikke gjort annet det siste året enn å fortelle supporterne hvor smalhans det blir for Liverpool dette overgangsvinduet.

Bud på rundt 1 milliard kroner!?

Første reaksjon var humbug, men så minnnet vi oss selv på at dette er overgangsvinduet der alt kan skje – og skjer. Har Liverpool-eierne dårlig nok samvittighet for Super League-fadesen, er det alltids penger å oppdrive fra et eller annet hull.

Les på Sporten: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld

No posts to display