Når 4,3 millioner kroner i ukelønn ikke er nok

0
7232
Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford. (foto: Manchester United)

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Det blir noe befriende den dagen Paul Pogba og Manchester United tar en avgjørelse som gir arbeidsro de neste sesongene. Ifølge The Mirror er denne dagen rett foran oss.

United og Pogba skal ha holdt forhandlinger om forlengelsen unna EM-sluttspillet, men da Frankrike ble sendt inn i en tidlig ferie og mesterskapet er historie, er forhandlingskampen godt i gang.

Les: Brentford gjengen er råstolte – har overbevist Kristoffer Ajer

Ifølge The Mirror har United skjøvet et tilbud om ukelønn på solide 350 000 pund sammen med tilbud om forlengelse. I disse virustider viser det hvor verdifull Solskjær og gjengen ser på Pogba som del av United-maskineriet.

Rundt 4,3 millioner kroner for å spille for klubben som endte på 2. plass i Premier League, står klar for Champions League-spill – og som kan ende opp som vinneren på overgangsmarked i sommer.

Les på Tysk fotball: Borussia Dortmund har vunnet kampen om supertalentet Donyell Malen

Ifølge The Mirror er ikke dette nok. Den engelske avisen hevder Pogba har gitt beskjed om at han ønsker seg til PSG, som står klare med et bud på rundt en halv milliard kroner.

Stemmer dette, har det liten hensikt for United å pynte på tilbudet. Ingen skal tvinges til å spille på Old Trafford. End of story.

Les: Budrunden i gang: Mikkel Damsgaard skal hentes til Premier League

No posts to display