Brentford gjengen er råstolte – har overbevist Kristoffer Ajer

0
1335
(foto: brentford, twitter)

Ajer har vært en nordisk klippe hos Celtic gjennom 176 kamper. Selv om vi ikke er enig med Ståle Solbakken om at det til tider har blitt juniorfotball for landslagsspilleren i Scottish Premiership, er vi lettet over at det endelig har blitt en slutt på alt surret det siste året rundt Ajer.

Celtic har vært en genial klubb for Ajers utvikling etter han ble hentet fra Start i 2016, og har spilt seg råtøff i skotsk fotball. Nå skal 23-åringen benytte og viderutvikle grunnlaget i verdens tøffeste liga.

Les: Southgate kan snart ringe Solskjær for å høre hvordan det står til med Englands forsvar

Det så lenge ut som det gikk mot Norwich, men de siste ukene har Brentford-linken blitt sterkere og sterkere. På tirsdag kom bekreftelsen på at Thomas Frank har skaffet seg sitt førstevalg på midtstopperplass til å møte Premier League-konkurrentene.

-Vi har fulgt Kristoffer tett, og han krysser av i alle boksene for hva vi ønsker i en forsvarsspiller hos Brentford både på og utenfor banen, begynner Brentford-direktør Rasmus Ankersen til klubbens hjemmeside.

Les på F7: Pepperspray måtte til for å stanse Marcos Rojo og Boca Juniors

Som ikke prøver å skjule stoltheten av at den norske landslagsspilleren valgte «lille» Brentford.

-Det er unødvendig å si at en spiller av hans kaliber har mange muligheter. Vi er virkelig glade for at Kristoffer valgte å dedikere sin fremtid til Brentford, avslutter dansken.

Vi vil betegne dette som et solid utgangspunkt: Premier League, en skikkelig kul klubb, kul manager, og ikke minst: En arbeidsgiver som er takknemlig for at Ajer valgte nettopp dem.

Go Brentford!

Les på Sporten: Keeper Pierluigi Gollini er på legebesøk før London-reise

No posts to display