Southgate kan snart ringe Solskjær for å høre hvordan det står til med Englands forsvar

0
633
Gareth Southgate, blir ikke no mer engelsk enn denne mannen.

Litt flåsete, men ikke langt unna sannheten. Det var liten tvil om posisjonen til Harry Maguire og Luke Shaw på det engelske landslaget under EM. Nå er det rett rundt svingen før Solskjær har sin tredje forsvarsspiller fra Southgates mest betrodde.

Det handler selvfølgelig om Kieran Trippier. Høyrebacken brukte EM-sluttspillet til å vise hvorfor Manchester United har jaktet 30-åringen det siste halve året. Ifølge Manchester Evening News kilde skjer det i sommer.

Les på Sporten: Barcelonas rikeste spiller sørger for 160 millioner til klubbkassa

United har vært fullt opptatt med tungvekterne Jadon Sancho og Raphael Varane, men med Trippier inne i sitt siste år av kontrakten med Atletico Madrid, er det ingen mulighet til å nøle hvis 30-åringen skal i hus på Old Trafford.

Manchester Evening News kilde hevder Trippier has made arrangements to permanently relocate to Manchester. Videre, at han er trygg på at United-overgangen gjennomføres i sommer.

Med Trippier med fra start i samtlige La Liga-kamper ble det tittel for første gang på syv år. (foto: trippier, twitter)

Les på Popidol: Manchester United drakta er ute – løp og kjøp!

Jadon Sancho, Raphael Varane, Kieran Trippier. Solskjær og gjengen leker ikke butikk denne sommeren.

Da kan Gareth Southgate bare ringe Solskjær for å høre hvordan det står til med forsvaret til England før neste landskamp. Hendig.

Les: Dortmund kaster seg rundt og viser at fotball er mer enn trofeer, Sancho-millioner og Haaland scoringer

No posts to display