Arsenal leier ut defensivt talent til Cardiff

0
677
Jordi Osei-Tutu

Arsenal sender Jordi Osei-Tutu på lån på Cardiff neste sesong.

21 år gamle Jordi Osei-Tutu blir nødt til å få første lagserfaring i Englands nest beste rekke i mesterskapet neste sesong.

Cardiff har dermed hentet den engelske høyrebacken på lån for sesongen, og den unge engelskmannen gleder seg.

Les på Sporten: Manchester United og Arsenal i duell for midtbanespiller sammenlignet med Kante

«Jeg kom hit fordi det er en stor klubb som kan gi meg en flott plattform. Jeg takker manageren for å ha tilliten til å hente meg til en så flott klubb, og det vil jeg gjengjelde», sier han til klubbens hjemmeside og legger til:

Jeg vil vise hva jeg kan gjøre og hjelpe laget til å vinne kamper og forhåpentligvis presse på for opprykk. Jeg kan spille flere seter på banen, men høyreback er min posisjon. Jeg liker å komme på banen. Jeg kan ikke vente med å starte, utdyper han.

Jordi Osei-Tutu har spilt for Arsenal siden 2015. Han spilte forrige sesong på lån hos VfL Bochum i den tyske 2. Bundesliga.

No posts to display