Bekreftet: Chelsea blar opp for et av Italias største midtbanetalenter

0
492
Casadei skuer utover sitt nye rike. (foto. chelsea, twitter)

Vi har blitt så vant til at 16-åringer får seniordebut, 17-åringer får sin første Champions League-kamp og 18-åringer får innkalling til noen av verdens beste seniorlandslag. Så når Chelsea skryter av å ha signert en 19-åring uten en eneste kamp på seniornivå, stusset vi litt.

Men det går som kjent ulike veier mot toppen. For Cesare Casadei har det startet med utvikling på aldersbestemte lag hos Inter Milan og Italia. På fredag signerte den sentrale midtbanespilleren for en av verdens største klubber.

LES: 6. signering elegant på plass for West Ham

Casedei har trent jevnlig med Inters førstelag, men rakk aldri å få debut før de nye kostene hos Chelsea banket på døra.

Ifølge Sky Sports er klubbene enige om overgangssum på 12,6 millioner pund pluss 4.2 millioner pund i add-ons. Rimelig voldsomt med 200 millioner kroner for en sentral midtbanespiller uten en eneste kamp på et seniorkamp. Vi håper den italienske U21-landslagsspilleren (12 kamper og 3 scoringer) er klar over at spilletid hos Chelsea defintivt ikke kommer lett for unge spillere, selv med en prislapp på noen hundre millioner.

LES OGSÅ: Når selv et 1,3 milliarders bud ikke hjelper Manchester United

Uansett, vi gratulerer alle parter.

No posts to display