6. signering elegant på plass for West Ham

0
490
Thilo Kehrer en Hammer. (foto: west ham, twitter)

Da var overgangen på plass. Thilo Kehrer forlater en av verdens største klubber for å bidra hos West Ham. Det blir nok en stor overgang fra å løpe rundt på treningsfeltet med Messi, Neymar, Mbappé og Sergio Ramos til Declan Rice og Jarrod Bowen, men for den tyske spilleren venter betraktelig mer spilletid.

En overgang til Premier League er definitivt ikke et steg tilbake. 25-åringen kommer i tillegg til en klubb som de siste sesongene har vist de hører til blant de beste klubbene på balløya.

LES: Manchester City har fått på plass den siste brikken

På onsdag kom bekreftelsen på signert fireårskontrakt med opsjon på ytterligere to år.

West Ham var ikke alene om å ønske seg midtstopperen med 128 kamper i PSG drakta og 20 for Die Mannschaft, og fikk sterk konkurranse fra Sevilla. Julen Lopetegui og gjengen skjønte raskt at Kehrer ønsker seg til West Ham, og har i stedet siktet seg inn på Tanguy Nianzou hos Bayern.

LES OGSÅ: Gode nyheter for Klopp etter Nunez sin håpløse hjemmedebut

Ifølge Sky Sports ble West Ham og PSG enige om overgangssum på 12 millioner euro. Selvfølgelig vanvittig mye penger, men ikke i forhold til det Premier League-klubben potensielt kan få ut av denne spilleren. En sterk signering!

No posts to display