Manchester City har fått på plass den siste brikken

0
339
Har fått det han har pekt på i sommer. (foto: city, twitter)

City-supporterne kan kikke bort på den røde delen av byen og se rivalen med en blytung start på sesongen etter at de selv har hyllet sine spillere med to seire. Etter å signert Kalvin Phillips og Erling Haaland har klubben på Etihad Stadium en tropp som definitivt ikke ser mindre Premier League-tittel materiale ut enn forrige sesong. På tirsdag kom i tillegg bekreftelsen på at Sergio Gomez har ankommet den blå delen av Manchester.

Mens Manchester United kaver på kamparenaen og på forhandlingsrommet før sommerlukking av overgangsvinduet, viser byrivalen at de har en solid plan som følges.

City har jaktet ny venstreback etter at de sendte Oleksandr Zinchenko til Guardiolas tidligere assistent hos Arsenal, nå er erstatteren på plass i god tid før sommerlukking.

LES: En av PSGs «utstøtte» hentes til Premier League

Gomez har bakgrunn fra akademiet til Barcelona og Dortmund, hos de schwartgelben ble det i tillegg tre seniorkamper. Siden 2021 har den spanske U21-landslagsspilleren spilt for Anderlecht med totalt 50 kamper. Zinchenko var stinn av offensive gener på venstrebacken, hos Anderlecht har Gomez vist tegn til det samme. 7 scoringer og 15 assists forteller sitt.

City-direktøren er godt fornøyd.

-Vi er veldig glade for å ønske Sergio velkommen, han er et meget spennende og stort talent. Sergios utvikling de seneste sesongene har vært meget imponerende… Vi er sikre på at han vil tilføre laget ekstra kvalitet både defensivt og offensivt, hvor han kan fortsette utviklingen sin under Guardiola, sier Txiki Begiristain til klubbens hjemmeside.

Denne sommeren har City laster troppen med unge supertalenter i begge ender av banen. Det rigges for fortsatt sportslig suksess i «overskuelig fremtid».

No posts to display