Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

0
1262
Big Harry. (foto: spurs, twitter)

Tottenham-supportere har valgt å glemme forrige sommer. Kaoset rundt Harry Kane endte til slutt bra. Selv om klubben sårt kunne trengt flere Kane-scoringer i første del av sesongen, ledet Antonio Conte klubben til Champions League-billett. Kane endte sesongen på godkjente 17 mål på 37 PL-kamper og skulle var klar for å starte 2022/23-sesongen der han slapp. Det viste seg at det var det en helt annen senterforward enn Harry Kane som kom i fokus.

Nå er det mindre viktig for Spurs-supporterne at det er Big Harry som står bak scoringene, mot Southampton snudde hele Spurs-laget en 0-1 ledelse til Southampton etter tolv minutter til å bli en jubel-lørdag for Spurs-supporterne. Ryan Sessignon fikk sin befriende scoring, Eric Dier fulgte opp med 2-1, Southampton serverte selvmål, før Dejan Kulusevski hamret inn 4-1 målet.

Et annet sted i London var det debut for en norsk 22-åring. West Ham tok imot de regjerende Premier League-mesterne, Erling Haaland dro til med to scoringer.

På søndag 14. august blir det ny mulighet for Harry Kane å starte jakten på toppscorer-tittelen. Da er det duket for ukas store kamp. Et presset Chelsea tar møter Tottenham, forrige sesongs nr. 3 mot nr 4. LeoVegas: sjekk boosted odds for denne kampen.

Mens Antonio Conte fikk på plass sine forsterkninger raskt og klare til preseason, kaver Chelsea fortsatt rundt på jakt etter de nødvendige forsterkningene i forsvaret og på topp. Etter 0-1 seier mot Everton forrige helg, var det få som lot seg imponere av angrepsspillet til gjengen fra Stamford Bridge.

Mens Harry Kane er ute etter sin første scoring mot byrivalen, skal Erling Haaland mates med flere geniale pasninger fra Grealish og de Bruyne mot Bournemouth på lørdag, 13. august. LeoVegas: sjekk boosted odds for denne kampen.

Det var etter Haalands to scoringer i Premier League-debuten at den største kapasiteten på Premier League-scoringer skjønte at dette er spilleren med potensiale til å ta «den uslåelige rekorden» på 260 PL-mål. Alan Shearer har rekorden for flest scoringer i Premier Leagues historie, og var kjapt ute på twitter med meldingen etter Haalands debut: «@ErlingHaaland 258 to go!!!!»

Sjekk ut helgens kamper med boosted odds

Sergio Aguero rakk 184 scoringer før han ga seg hos City, United-ikonet Wayne Rooney stanset på 208 mål. Den eneste aktive spilleren som er i nærheten av å kunne true Shearers 260 er Harry Kane. Med 183 scoringer så langt er det fortsatt mulig for Kane å gjøre seg udødelig med å passere Alan Shearer. Vi tror Kane blir på balløya ut store deler av karrieren, og at dette er fullt mulig. Likevel, 29-åringen er advart av Shearer om at det kommer en norsk 22-åring med potensialet til å bli historiens største. To scoringer, 258 to go.

Som vi digger verdens tøffeste liga!

No posts to display