Alan Shearer skjønner hvor det bærer hen

0
603
Husker du denne, Neymar? (foto: city, twitter)

Alan Shearer. Navnet bringer minner om en notorisk måltyv med en helt vanvittig energi og teft foran motsandernes mål. Sergio Aguero rakk 184 scoringer i Premier League, Wayne Rooney 208. Shearer ga seg ikke før han hadde hamret inn 260 mål som best ever i Premier Leagues historie. Nå er Harry Kane på god vei med sine 183 scoringer så langt, men etter første runde i 2022/23-sesongen var fokuset på en debutant.

Premier League.com trekker frem Erling Haalands debut som en av de mest forventede i Premier Leagues historie. To scoringer og matchvinner mot West Ham, en helt rå og likevel helt forventet debut. Det sier det meste om forventningene som var stilt til en norsk 22-åring.

Det engelske Premier League-ikonet Alan Shearer vet alt om hva det krever å dundre inn scoringer i verdens tøffeste liga uke etter uke.

LES: Liverpool har Nunez, City har Haaland – nå serveres spissløsningen for Chelsea

Da er det ekstra kult at Shearer smeller ut en melding om at Haaland er spilleren som kan ta «den uslåelige» rekorden hans i Premier League med 260 scoringer.

«Haaland hadde en utrolig start på Premier League-karrieren», kommer det fra Shearer, som plasserte City-spilleren direkte inn på sitt ukas lag i Premier League.

Alan Shearer har talt.

LES: Vender tilbake til Merseyside

No posts to display