Toårskontrakt ligger klar på bordet for Kasper Schmeichel

0
864
Er en mester i å psyke ut straffesparkskyttere. (foto: leiceister, twitter)

Kasper Schmeichel er keeperen du ønsker å ha bak deg som forsvarsspiller. Du vet du dekkes av en bunnsolid dansk klippe, og du slipper å bli skjelt ut på samme måten som Schmeichel senior gjorde med United-spillerne.

Vi har også sett det på det danske landslaget, der han har blitt en slags farsfigur for de yngre spillerne. Nå nærmer det seg VM-sluttspill for de danske drenge, Schmeichel er klar for nye omgivelser i oppkjøringen.

LES: Tottenham sikrer Ben Davies med seg videre

Det har ligget i kortene at Leicester starter sesongen uten keeperveteranen som har stått solid mellom stengene i mer enn ti år, nå ligger det meste på plass for at den danske landslagskeeperen starter på neste kapittel.

Schmeichel junior, som har spilt seg godt ut av pappa Kaspers skygge, har vært med på å løfte Leicester siden 2011 til det som ble den historiske PL-tittelen i 2015/16, og har siden som førstekeeper sørget for at Leicester er godt etablert på øvre del av ligatabellen.

Dansken har tidligere åpnet opp for at et klubbskifte kan være interessant, i mai spilte manager Rodgers den «uvitende» da han blir spurt om keeperen er på vei ut.

-Han er virkelig fornøyd med å være her. Selvfølgelig nærmer han seg alderen hvor han ser målstreken et stykke foran seg, men i mine samtaler med ham har han virket fornøyd, sa Rodgers til Telegraph.

Det var da. Ifølge den franske storavisen L’ Equipe har Schmeichel blitt enig med ny klubb. 35-åringen og Nice skal være enige om overgang, der dansken kan hentes gratis av utenlandske klubber, selv med kontraktsutløp først i 2023. Ifølge L’ Equipe er alt på plass, forutsetningen er at Leicester får på plass en erstatning.

Overgangsjournalisten Nicolo Schira hevder Schmeichel har fått tilbud om toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år.

477 kamper, 147 clean sheets. Kasper Schmeichel er og blir en klubblegende, nå venter neste kapittel hos Frankrikes 5. beste klubb. Forrige sesong manglet Nice ett fattig poeng fra å ta Champions League-billetten, dansken flytter definitivt ikke inn på et hvilehjem.

No posts to display