Emerson Palmieri klar for West Ham

0
271
Emerson Palmieri

West Ham manager David Moyes er svært bekymret etter en elendig start på sesongen. – Engelsk presse skriver unisont at det er mye som må «fikses» og de lurer på om den skotske manageren fortsatt har det som trengs. Som eneste lag etter tre runder med null poeng har West Ham inntatt sisteplassen i Premier League.

Sist sesong var Emerson Palmieri på utlån i franske Lyon, hvor han etter en trå sesong for Chelsea «fant tilbake» til gleden med fotball. Det var likevel ikke et alternativ å fortsette i Frankrike. Han har siden overgangen fra Roma i januar 2018 etablert seg godt i London.

Les: Arsenal har gjort det, mens rivalen i Manchester kaver

I går kveld ble det klart at Emerson Palmieri som vant EM med Italia i fjor melder overgang fra Chelsea til West Ham.

West Ham betaler 13 millioner euro pluss bonuser for den 28 år gamle venstrebacken.

Emerson har undertegnet en fireårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år med West Ham, opplyser klubben på sine nettsider.

Den Brasil-fødte backen kom til England og Chelsea i januar 2018 og fikk 71 kamper for de kongeblå. Sist sesong var han utleid til den franske klubben Lyon.

Nå ser han fram til å etablere seg i Premier League.

– Jeg er veldig glad for å komme hit. Det er en stor utfordring for meg og en stor klubb. Helt siden jeg hørte om interessen så var jeg klar på at det var hit jeg ville, sier Emerson.

Emerson er West Ham-manager David Moyes’ sjuende sommersignering. London klubben har brukt totalt 135 millioner euro så langt.

  • Gianluca Scamacca (angrep) – Sassuolo
  • Nayef Aguerd (forsvar) – Stade Rennais
  • Flynn Downes (midtbane) – Swansea
  • Alphonse Areola (keeper) – PSG
  • Maxwel Cornet (angrep) – Burnley
  • Thilo Kehrer (forsvar) – PSG

West Ham har åpnet sesongen med tre strake tap og møter danske Viborg til returoppgjør i conferenceligakvalifiseringen torsdag. Til helgen venter Aston Villa i ligaen.

Les: – Selg ham nå! Hvis Chelsea er dumme nok, la dem betale for ham

No posts to display