Big Sam legger ikke papp imellom

0
666
Sam Allardyce i kjent stil

West Bromwich hentet inn den meget rutinerte med samtidig upolerte manageren Sam Allardyce for å hindre klubben fra å rykke ned fra Premier League. – For hver kamp som går uten at skuta snur blir oppgaven selvsagt vanskeligere.

I går var ikke akkurat en lystig dag sett med West Bromwich fans sine øyne, da gikk de på et stygt 0 – 4 tap mot Arsenal som på mirakuløst vis er tilbake på vinnersporet.

Les: Burnley er solgt

Sam Allardyce har gjort det klinkende klart allerede ved ansettelse han ikke har spillerne som trengs for å berge plassen i Premier League. – Hvis de vil overleve må de hente inn flere og bedre spillere i januar.

«Vi må skaffe oss en bedre spiller enn vi allerede har, og se om det er mulig. Troppen trenger et løft, og hvis jeg noen gang har reddet en klubb fra den stillingen, og det har jeg, er det fordi vi har hatt muligheten til å bringe en spiller inn i januar» sa Allardyce til BBC.

Sam Allardyce overtok managerjobben umiddelbart etter Slaven Bilic fikk sparken. – Big Sam selv er etter bare to uker som manager allerede på andreplass på bookmakernes liste over Premier League managere som mest sannsynlig får sparken. Bare Sheffield United’s Chris Wilder får lavere odds.

Les på F7: «Vaksinerte skal inn på stadion»

No posts to display