Burnley skaffer seg manager som takker nei til Bundesliga og Ligue 1

0
506
Burnley-supporterne digger sine fotballkrigere. (foto: burnley, twitter<)

Det er liten tvil om at forventningene til Vincent Kompany er høye. Etter at han la opp som spiller i 2020 har det gått raskt oppover karrierstigen som trener. Belgieren som vant det meste med City, har nå reist rundt til klubber i de største ligaene på jobbsamtaler.

Anderlecht-treneren er noen svinger unna å ta jobben som Burnley-manager, men hadde mulighet til å unngå steget ned i nestøverste divisjon.

LES: Nottingham Forest er endelig tilbake i Premier League!

Ifølge tyske Kicker var Kompany hos Gladbach for å prate om trenerjobben som ligger åpen. Jobben gikk til tidligere Norwich-manager Daniel Farke, men dette skal ifølge det tyske mediet skyldes at Kompany takket nei. Belgieren (og hans engelske kone) ønsket retur til balløya,. Farke takker og bukker, Burnley det samme.

Kunne ledet Bundesliga-klubb, valgte Championship. Nå viser det seg at også Ligue 1-muligheten lå åpen for Kompany.

Belgiske Het Laatste Nieuws hevder Nice hadde møte med Kompany, der manager Christophe Galtier er på blokka til flere Ligue 1-klubber, PSG inkludert.

Da har vi job proscept-lista til den ferske treneren med bare 2-3 års erfaring langs sidelinjen bak seg:

Englands 18. beste klubb

Tysklands 10. beste klubb

Frankrikes 5. beste klubb

Belgias 3. beste klubb (hvis han velger å bli hos Anderlecht)

LES: Der kuttet Lewandowski effektivt det siste båndet til Bayern

Alle piler peker mot Burnley (jobbes tydeligvis med arbeidstillatlese, etc.), men at Kompany blir en manager å følge med på fremover, det er det liten tvil om. Vi gleder oss skikkelig til Captain Kompany dukker opp på Championship-scenen til neste sesong.

No posts to display