Disse syv forlater Liverpool

0
318

Loris Karius har ikke spilt en kamp for Liverpool siden 26. mai 2018, da han ble den store syndebukken i Champions League-finalen i Kyiv.

Også Divock Origi forlater klubben 30. juni, i motsetning til verdens mest uheldige keeper drar han definitivt ikke med halen mellom beina. Fans og spillere hyller angrepsspilleren som har levert så det holder de siste åtte årene. Neste stopp for Origi er trolig de regjerende Serie A mestrene AC Milan.

Ben Woodburn kom til Liverpools akademi som åtteåring, og ble klubbens yngste målscorer da han scoret mot Leeds i ligacupen i 2016, kun 17 år og 45 dager gammel.

Les: Whiskykrigen er over

Han har vært på lån i skotske Hearts denne sesongen, og fikk aldri den fremtiden en kanskje trodde han skulle få da han debuterte på førstelaget for seks år siden. Han frigis etter 11 førstelagskamper for de røde.

Sheyi Ojo er en spiller det har vært mye snakk om hver sommer de siste årene, og var en spiller flere kanskje ville forvente at Liverpool fikk penger for. Nå forlater han klubben gratis, etter 13 kamper, én scoring og fire målgivende. Forrige kamp for Liverpool kom så langt tilbake som i januar 2017.

De siste sesongene har han vært på lån i Fulham, Stade Reims, Rangers, Cardiff City og Millwall, og nå er han alltids fri til å velge sin neste klubb.

Les: Vil etterforske Haaland-overgang

Elijah Dixon-Bonner var på vei bort også i fjor, og var da på prøvespill i Portsmouth i fjor sommer. Denne sesongen var han med i troppen borte mot Atletico Madrid, og spilte kamper både i FA-cupen og ligacupen

21-åringen forlater klubben og er frigitt etter tre førstelagskamper.

Luis Longstaff er en annen 21-åring som nå er ferdig. Han fikk én kamp for førstelaget, og det var i ligacupkvartfinalen mot Aston Villa i 2019, da førstelaget var i Qatar for VM for klubblag. Denne sesongen har han vært utlånt til Queen’s Park, og nå er han altså frigitt.

En siste spiller som er frigitt er 19 år gamle Sean Wilson. Han er en forsvarsspiller fra Wirral, som signerte sin første proffkontrakt i februar i fjor. Han må nå finne seg ny klubb.

No posts to display