Chelsea-eier Roman Abramovich har sanksjonert Declan Rice raid

0
861
Roman Abramovich

Blues har allerede brukt 2,5 milliarder denne sommeren på seks store signeringer. Kai Havertz, som kostet 72 millioner pund pluss bonuser, var den dyreste. Chelsea-eier Roman Abramovich har sanksjonert et en overgang til en verdi av 70 millioner pund for Declan Rice, inkludert midtbanespilleren Ross Barkley.

Det vil faktisk være syv som går gjennom porten på Stamford Brigde når Chelsea om kort tid bekrefter en avtale med Rennes-keeper Edouard Mendy. – Med Mendy og Rice nærmer Chelsea seg fire milliarder kroner i spillerkjøp i sommer.

Les på Sporten: Solskjær overbevist! Bale sparker Sancho av tronen i Uniteds sommerjakt

I følge Football Insider er manager Frank Lampard imidlertid ikke ferdig med det. West Ham-stjernen Declan Rice er i kikkerten og Lampard har nå fått godkjenning av Abramovich.

Som en del av «Mammut» tilbudet vil Chelsea tilby Barkley til Hammers. Blues verdsetter angivelig 26-åringen til 30 million pund.

Dessuten vil Chelsea også tilby en kontantsum på 40 millioner pund, noe som tar den totale kostnaden for avtalen opp til 70 millioner pund

West Ham-sjef David Moyes gjentok fredag ​​at han håpet det vil ta ‘Bank of England’ for å miste Rice.

Moyes har tidligere innrømmet at 21-åringen sannsynligvis er hans beste spiller i forsvar, så vel som midtbanen. – Det er en innrømmelse han har fullstendig rett i.

Les: James Rodriguez: «Jeg var god for seks-syv år siden»

No posts to display