Jose Mourinho ser på Alexander Sørloth som den perfekte Harry Kane utfordrer

0
724
Alexander Sørloth

På fredag fikk RB Leipzig manager Julian Nagelsmann mer enn de 200 millionene han først hadde tilgjengelig for å sikre klubben Tyrkias toppscorer denne sesongen, Alexander Sørloth.

De ekstra 100 millionene kan fort være til ingen nytte, for Tottenham har kastet seg inn i kampen om nordmannen. manager Jose Mourinho trenger en utfordrer og støtte for deres store stjerne Harry Kane. Han ser på Alexander Sørloth sine ekstreme egenskaper foran mål som perfekt enten sammen med eller uten Kane. – For et par dager siden snakket klubben om tre alternativer, nå er tydeligvis en nordmann høyt på lista.

Les på Sporten: Jose Mourinho vil utfordre Harry Kane, har identifisert tre spiss-mål

Ahmet Ağaoğlu, lederen for Bordeaux Blue laget bekrefter til Fanatic at Tottenham er på ballen og at de har tenkt til å bruke seriøse mengder med cash. Han sier: «Sørloth vil dra, og vi har møter med Leipzig og Tottenham»

Les: I dag fikk Douglas Costa beskjeden han absolutt ikke ønsket

I 2018 falt Alexander Sørloth ut av planene til Crystal Palace manager Roy Hodgson som sendte han, omtrent som en straff til Tyrkia på utlån. Mottagene lag Trabzonspor fikk en kjøpsopsjon hvor de kunne kjøpe han for knapper og glansbilder. Crystal Palace vil tape flere hundre millioner.

Styrelederen i Trabzonspor kaster et «bein» til Crystal Palace og sier i intervjuet at også de vil få være med i deler av samtalene.

Les: Emiliano Martinez gjorde det fantastisk bra da han fikk sjansen etter ti år, blir likevel solgt

No posts to display