Gary Neville varsler trøbbel for Manchester United

0
759
Numero Uno hos Newcastle?

Peter Schmeichel og Edwin van der Sar blir husket på Old Trafford som tittel-garantister hos United. Uten en av verdens desidert beste keepere mellom stengene maktes det ikke å gå hele veien, sies det. Ifølge Solskjær har Manchester United nettopp en av verdens beste keepere, mens Gary Neville varsler trøbbel.

Dean Henderson sto gnistrende godt for Sheffield United på utlån, men ble hentet hjem i sommer. Det som for oss høres ut som det perfekte opplegget hos United der det til enhver tid er en keeper å stole på, har ikke United-legenden (og kritiker) mye til overs for.

-Tanken om at Dean Henderson vl komme inn og bare erstatte David de Gea som førstekeeper med en gang, det vil ikke skje. Jeg kan garantere at det ikke vil skje, begynner Neville til Sky Sports.

Les: Jose Mourinho ser på Alexander Sørloth som den perfekte Harry Kane utfordrer

Som mener at United har gjort det vanskelig for seg selv ved å hente inn Henderson med forventninger om å kjempe om 1. posisjon.

-Jeg tror dette har problem skrevet over seg. Det ene stedet på banen der du trenger stabilitet og kontinuitet er hos keeperen. Du trenger å vite hvem som er din nr. 1. Det kan du ikke where you´re flip-flopping. Det fungerer overhode ikke. Jeg har aldri sett dette fungere i en klubb på internasjonalt nivå at det skal bestemmes mellom to keepere, fortsetter Neville.

Vi trodde en Henderson pustende De Gea i nakken er en god greie, Neville en annen oppfatning.

-Du må fikse din nr. 1, stå ved ham. Selv hvis det er tabber, så blir du ved ham. Den dagen du tar ut De Gea fra laget og putter Hendersen inn, da kan du like godt glemme De Gea, avslutter Neville.

Les på Sporten: Utålmodige United sikter seg inn mot Ivan Perisic

No posts to display