Kai Havertz er ikke i tvil om hva som er tøffest av Bundesliga og Premier League

0
675
(foto: chelsea, twitter)

Det sier mye om forventningene til Chelseas mange og dyre innkjøp denne sommeren når en 21-åring blir dømt nord og ned etter debut på 80 minutter.

Kai Havertz kom seg såvidt til London før han ble kastet inn til første Premier League-kamp mot Brighton. Det endte med en solid 3-1 seier til Lampard, mens Havertz fikk knallhard kritikk etter kampen i engelsk media.

Les: Gary Neville varsler trøbbel for Manchester United

Vi ser at en av de viktige coaching-oppgavene til Lampard blir å verne om Havertz og sikre at han slipper å måtte svare på idiotiske spørsmål etter hver kamp han ikke er helt på topp i det som er ny klubb og ny liga – og adskillig tøffere enn den han er vant til.

-Det var en tøff kamp og veldig vanskelig, fordi jeg hadde hatt en lang ferie og kom til fem, seks ganger med trening med laget. Premier League er så mye tøffere enn Bundesliga. Jeg så det på trening og i kampen, sier Havertz ifølge Goal.

Havertz kan glemme å ønske seg en rolig andre arbeidsdag hvis Lampard mener 21-åringen er klar for neste kamp. Da venter de regjerende Premier League-mesterne på å vise at Chelseas handelsbonanza i sommer ikke gir fribillett til toppen av tabellen.

Les: Bekreftet: Jack Grealish gir opp

No posts to display