Daniel Farke sparket minutter etter sesongens første Premier League seier

0
343

Det står fortsatt dårlig til med Norwich i Premier League, de ligger på sisteplass med bare 5.poeng etter 11.kamper, halvparten av Leeds som ligger rett over streken. – Dagens 2 – 1 seier borte mot Brentford var Norwichs første siden opprykket til Premier League i vår. Laget scoret også for første gang siden 2019 flere enn ett mål i en Premier League-kamp.

«Helt fantastisk. Jeg er veldig glad. Denne følelsen skal jeg smake på helt til jeg lander i Oslo», sa Mathias Normann til TV 2 etter kampen. Han reiser til Norge for å slutte seg til landslagstroppen. Han scoret ledermålet på vakkert vis etter fem minutters spill. Han plukket opp en halvklarering, driblet seg forbi tre mann og satte ballen pent plassert ned i hjørnet.

Les på Sporten: Spansk media: Real Madrid dumper fire lønnsvinnere – rydder vei for supermakker til David Alaba

Like god stemning var det ikke i managerens leir, Daniel Farke er altså sparket i Norwich samme dag som klubben tok sesongens første Premier League-seier.

Tyskeren ble ansatt i 2017. «Jeg vet hvor innstilt Daniel og teamet hans var på å lykkes på dette nivået, men vi føler at tiden er inne for en forandring og gi oss selv den beste muligheten til å ta bevare vår Premier League-status» sier sportsdirektør Stuart Webber i pressemeldingen.

Han legger til at avgjørelsen ikke var lett å ta. Klubben rykket opp igjen til Premier League før denne sesongen.

Les: «Jeg kan uten tvil snu Uniteds sesong og få oss tilbake der vi hører hjemme»

Også hans hjelpere Eddie Riemer, Chris Domogalla og Christopher John er ferdige i klubben.

No posts to display