Divock Origi smatt inn overgangsvinduet til Premier League

0
388
Origi is back. (foto: forest, twitter)

Da klokken slo tolv, ble planlagte overganger i de største ligaene «forvandlet til gresskar». Divock Origi rakk det med et nødskrik, 28-åringen får sin mulighet til å vise seg frem i Premier League, denne gang med utsiktene for mer spilletid.

På tross av begrenset med spilletid, vil Divock Origi for alltid få tommel opp når han vandrer rundt i den røde delen av Liverpool. Den belgiske spilleren var en av Klopps mest effektive målscorere og scoret når det gjaldt som mest. Forrige sommer dro Origi til AC Milan for endelig å spille en av hovedrollene i startelleveren.

LES: Teden Mengi har gitt fra seg nøkkelkortet i Manchester – klar for spilletid i Premier League

Etter noe over tusen spilleminutter fordelt på 36 kamper i Milan-drakta, er det igjen tid for balløya. 28-åringen var en av de siste spillerne som ble bekreftet på overgang Deadline Day, nå skal det kjempes for skogvokterne i Nottingham.

Origi kommer på sesongutleie til Nottingham Forest, direktør Ross Wilson kunne legge seg natt til lørdag med et smil om munnen.

-Divock returnerer til Premier League for å styrke troppen vår. Vi ønsket å utvide våre offensive alternativer, Divock bidrar definitivt til dette, sier Forest’s Chief Football Officer til klubbens hjemmeside.

For Nottingham Forest er hver eneste Premier League-kamp avgjørende for overlevelse, Origi må hente frem teften fra Liverpool-tiden. Hos AC Milan ble det to fattige scoringer på belgieren.

LES OGSÅ: Premier Leagues villeste overgangsvindu!

No posts to display