Evening Standard: Pochettino krever Chelsea stanser salg av angrepsspiller

0
258
Vi har savnet energien til Pochettino i Premier League.

Alt tyder på at Mauricio Pochettino er på vei inn som ny manager på Stamford Bridge, forhandlingene trekker likevel ut i tid. Med Frank Lampard som vikar og kampen om spill i Europa uansett er tapt, er det ikke noe som haster. Chelsea trenger en avklaring for å planlegge aktiviteten på overgangsmarkedet, men det viktigste nå er at klubb og manager har en felles forståelse av situasjonen og planen videre.

For Pochettino betyr dette å sikre at spillere han trenger ikke forsvinner ut av klubben og at de nødvendige forsterkningene i forhold til den økonomiske situasjonen finner veien til Stamford Bridge. Nå har Mason Mount kommet inn som tema i forhandlingene med Pochettino.

LES: Har sett hva som må til for at Everton skal vokse

Chelsea og 24-åringen har ikke kommet noen vei i forhandlingene om forlengelse, den siste måneden har det gått mot en exit for spilleren som har blitt definert som et av de aller største talentene fra akademiet. Kontrakten løper til 2024, uten kontraktsforlengelse må Chelsea selge i sommer for å unngå en free transfer clinch, som klubben har vært så altfor godt kjent med de siste sesongene.

Todd Boehly og gjengen er ikke villig til å løfte Mount til den øverste delen av lønnshierarkiet, noe 24-åringen selv mener han har gjort seg fortjent til med det han har levert i 195 kamper i den blå drakta.

LES: The Mirror: Har med seg det store sjekkheftet til forhandlingsbordet

Ifølge Evening Standard har argentineren nå stilt et krav om at Chelsea gjenopptar forhandlingene med Mount. Med andre ord, Pochettino skal ha med 24-åringen videre.

LES OGSÅ: Erling Haaland scoret i snitt et Champions League-mål hvert 58. minutt. Helt til han møtte Antonio Rudiger

No posts to display