Har sett hva som må til for at Everton skal vokse

0
296
Give me a break! (foto: everton, twitter)

Da er vi her igjen. Fire kamper som avgjør om stolte Everton må ta heisen ned til Championship. Sean Dyche viser han vet godt hva dette betyr, men viser også at han ikke er en Sam Allardyce, som kun skal fokusere på fire kamper for Leeds.

-De neste fire kampene påvirker ikke bare folks fremtid, men folks liv og levebrød, begynner Dyche, som selv har opplevd forskjellen med øverste og nest øverste divisjon med Burnley.

LES: «Jeg forstår virkelig ikke hva klubben forventer Allardyce skal gjøre»

-Dette er fotball, dette er utfordringen, dette er virkeligheten. Jobben vår er å skape en ny virkelighet. Det er noen kjerneverdier som skal få en klubb til å fungere, det handler ikke om planen for hvilken divisjon du er i, fortsetter Dyche.

Det handler om å få på plass kjerneverdier.

-Det er et større bilde å skulle forme klubben for å få den i riktig retning. Det kan ikke bare være «Ah, vi er i Premier League igjen». Det bygger ikke noe. Vi ønsker ikke bare å overleve, vil vil vokse, sier en kamplysten Everton-manageren til The Guardian.

LES OGSÅ: Goal: «Hvordan våger Neville å stille spørsmål til Ødegaards lederegenskaper!»

Brighton, Manchester City, Wolverhampton og Bournemouth. Dette er den kortsiktige utfordringen til manageren og Everton. Sean Dyche er uansett inne for det lange løp.

 

No posts to display