«Jeg forstår virkelig ikke hva klubben forventer Allardyce skal gjøre»

0
350
Første dag på jobb. (foto: leeds, twitter)

Jesse Marsch ble veid for lett etter ett år i jobben, Javi Gracia ante lite at han ville møte samme skjebne da han signerte korttidskontrakt i februar. Fire kamper før slutt ble det trykket på panikk-knappen hos Leeds-eieren. Først forsvant sportsdirektøren som sammen med Bielsa sto bak bak det historiske opprykket, dagen etter forsvant Gracia. En utvikling ringreven Roy Hodgson ikke forstår seg på.

75-åringen Hodgson har ledet klubber i 390 Premier League-kamper, det Leeds har gjort med Allardyce inn, fire kamper før sesongslutt, er som å tro på julenissen.

LES: Tidligere NFL-stjerne kjøper seg inn hos Vincent Kompany

Da Crystal Palace sparket Vieira i mars, mente Burnley-manager Kompany det var en stor tabbe av klubben. Uansett hva man syntes om løsningen, Roy Hodgson har ledet Palace ut av bunnstriden med fire seire og en uavgjort på seks kamper i april. Nominert til Månedens Manager i Premier League stiller Hodgson seg likevel uforstående til at Leeds har gjort det samme.

For med bare fire kamper igjen av sesongen, skjønner ikke Hodgson resonnementet til Leeds-ledelsen.

-Jeg kan virkelig ikke forstå hva klubben forventer at den nye treneren skal gjøre. Det finnes ikke noe magi. Det er ikke noe støv man bare kan drysse utover et lag, sier Hogdson ifølge BBC.

LES: Tar med seg superstjerner fra PSG, Real Madrid og Bayern München som ny United-eier

Da får vi se om «overlevelses-eksperten» Sam Allardyce har noe annet enn tryllestøv på lur. Go Leeds!

No posts to display