Tidligere NFL-stjerne kjøper seg inn hos Vincent Kompany

0
414
Kompany har alt, men det holdt likevel ikke i Premier League med Burnley-troppen. (foto: Burnley)

Det er underholdende å følge Wrexham. Nå snakker vi ikke om Disneys fotfølging av Ryan Reynolds og gjengen med kamera, men hva som skjer på banen og energien i den lille walisiske klubben og byen. Etter opprykket fra National League begynner alvoret i League Two. Det kan flørtes med Gareth Bale og andre superstjerner, Reynolds kan sende Wrexham på turne i USA for å spille mot klubber som LA Galaxy, men når sesongen starter etter sommeren er alt dette fjas.

For på engelske gressmatter i de profesjonelle ligaene er spillereglene klare. Wrexham-sjefen uttalte de går for direkte opprykk til League One etter neste sesong. Herlig spirit, men nå er vi over på profesjonelle nivåer der alle lag kan vinne enkeltstående kamper, ytterst få kan holde trøkket oppe gjennom hele sesongen og styre mot opprykk.

LES: Leeds-spillerne beklager til fansen samtidig som det avholdes krisemøter om Javi Gracia

Etter opprykket til Premier League har Burnley fått sine amerikanske kjendiser på eiersiden som «skal løfte den globale profilen»

Det er ikke noe nytt at «amerikanerne inntar» balløya, men det er likevel interessant hvordan engelske klubber og amerikanske kjendiser utnytter «ekteskapet». Burnley gjør selvsagt et stort nummer ut av innrykk av en tidligere NFL-stjerne.

J.J Watt og kona Kealia Watt, tidligere landslagsspiller for USA, har nå kjøpt sin del av Burnley.

-Vi tror Burnley er en spesiell klubb med fantastiske supportere, og vi vil hjelpe med fortsatt løfte den globale profilen med klubbens retur til Premier League, sier paret til klubbens hjemmeside.

Du trenger bare å ta en titt på bildet av J.J Watt for å skjønne at han har gjort det skarpt som forsvarsspiller i NLF, med Houston Texans ble han kåret til årets forsvarsspiller tre ganger.

-Når du investerer i en klubb som har eksistert siden 1882, er du nødt til å ha stor respekt for klubbens historie og tradisjoner, sier paret til hjemmesiden.

LES OGSÅ: Leeds-spillerne beklager til fansen samtidig som det avholdes krisemøter om Jav Gracia

LES: Premier League-klubb kaller inn overlevelsesekspert Allardyce

Vi regner med at Vincent Kompany ikke lar seg avspore, men holder blikket festet på det som skjer ute på gressmatta hver eneste dag frem mot sesongstart i Premier League. Belgieren har ikke tid til noe «Wrexham-hysteri» i verdens tøffeste liga.

No posts to display