Football-Insider: Wolverhampton klargjør for Dion Sanderson exit

0
512
Sanderson. (foto: sunderland, twitter)

Den engelske midstopperen jobbet seg opp i ungdomssystemet hos Wolves, men møtte en lukket dør hos Nuno Santo. Det har blitt én kamp i ulvedrakten, ellers har 21-åringen måttet ta til takke med utleie til Cardiff og Sunderland.

Nå er Nuno Santo historie på Molineux Stadium, samtidig som Sandersen hadde en outstanding sesong for Sunderland som nesten endte med opprykk til Championship (Sanderson var dessverre ute med skade i playoffs).

Les: De 9 råeste scoringene i Premier League 2020/21

Betyr dette at Sanderson nå blir?

Ifølge Football Insiders kilde har Wolves gitt grønt lys for at midtstopperen forlater klubben i sommer.

Klubben trenger å skrape sammen penger til Bruno Lage (soon-to-be-appointed) sin oppbygning før neste sesong. Selv om Sanderson salg «bare» bringer rundt 2 millioner pund i salgsinntekter, er 21-åringen definert som overflødig (eller som Santo beskrev det: Stort talent for Championship spill).

Les på Tysk fotball: Max Allegri fikk tilbud om jobben hos Manchester United

For Sunderland er dette en gavepakke. Ifølge Football Insider jobbes det for å hente sin midtstopper på permanent overgang. Dette er likevel ikke en done deal. For selv om Sunderland allerde har en tett relasjon med Sanderson ventes konkurranse fra flere Championship-klubber.

Les på Sporten: Claudio Ranieri skal inn og lage mer trøbbel for Pochettino

No posts to display