Fransk storavis mener Liverpool-supporterne kan slippe løs optimismen

0
1431
Målgarantisten . (foto: psg, x)

Mens vi venter på avgjørelsen til Erling Haalands antatt sterkeste konkurrent til Ballon d’Or-prisen, posisjonerer PSG og Real Madrid seg og bruker en verktøykasse full av virkemiddel for å overbevise Kylian Mbappé om hvor han skal fortsette å levere sine scoringer (233 mål og 100 assists på 282 kamper så langt). Ifølge en fransk storavis rykker faktisk Liverpool opp som PSGs største konkurrent.

På spørsmål om Kylian Mbappé er potensiell Liverpool-spiller, har det kommet korte svar fra Klopp det siste året i kategorien: -En drømmespiller, men langt utenfor Liverpools rekkevidde. Le Parisien hevder Klopp har ingen grunn til å være så beskjeden. Siste kapittel om 25-åringens signering er ikke skrevet. Selv om Real Madrid er den naturlige neste klubb for den franske superstjerna, har tålmodigheten i Madrid nærmet seg en slutt. Den franske avisen hevder Anfield klart er en mulig neste destinasjon for Erling Haalands største rival.

LES: Oscar Bobb har så til de grader overbevist Guardiola

PSG lønner 25-åringen godt over en halv milliard kroner, fra spansk media meldes det Real Madrid står klar med sign on fee på rundt 1,5 milliarder hvis free agent Mbappé bestemmer seg før midten av januar. Eller sagt med andre ord: Tilbudet forsvinner etter denne datoen.

Way out of Liverpools league. Likevel, for den franske storavisen er Liverpool den største utfordreren til PSG.

Saudiarabiske klubber er overivrige etter å fylle Liverpools klubbkasse med kjøp av Mo Salah for over to milliarder kroner, Le Parisien hevder Liverpool ser en Mbappé til Anfield som en statement-signering som bidrar til å tette avstand opp til Manchester City. Le Parisien hevder Real Madrids ultimatum om avgjørelse før midten av januar også fort kan gi den motsatte effekten og dermed åpne døra for Liverpool hvis Mbappé ender opp med å forlate Parc des Princes.

Liverpool – Newcastle

Fra om med 1. januar står 25-åringen fritt til å forhandle med andre klubber, Liverpool er med i siste runde.

SPORTEN: Sparker treneren som latterliggjorde Schmeichel

No posts to display