Sparkes etter fritt fall på tabellen

0
823
Takket for seg forrige uke. (foto: birmingham, x)

Vi digget Wayne Rooney som spiller og det han sto i hos Derby som trener 2021/22-sesongen, da klubben var inne i en økonomsisk «shitstorm» og manager Rooney måtte se poengtrekkene komme i fleng. NFL-legenden Tom Brady hentet Rooney til Birmingham i oktober, engelskmannen skulle bruke all sin kompetanse og stjernestatus for å lede klubben tilbake til Premier League – og sørge for medias oppmerksomhet på veien. I løpet av en periode med 15 kamper har Rooney skaffet nok av oppmerksomhet, men ikke den Brady bestilte.

Da Tom Brady og de amerikanske Birmingham-eierne sparket John Eustace i oktober på grunn av «uenighet» mellom ledelsen og manager», var det flere supportere som stusset. Eustace hadde ledet klubben til en akseptabel start på sesongen, men Brady og gjengen ønsket tydeligvis litt mer «glam». Wayne Rooney ble hentet til Birmingham timer etter at han var ferdig hos DC United, men det har blitt lite «glam» under den engelske United-legenden.

LES: Fransk storavis mener Liverpool-supporterne kan slippe løs optimismen

Etter femten kamper med Rooney ved roret er det få lyspunkter. I oktober tok Rooney over for Eustace med Birmingham på en 6. plass, med 3-0 tapet mot Leeds mandag har klubben med opprykksambisjoner rast ned til 20. plass på tabellen.

SPORTEN: Thomas Berntsen henter talentet Solskjær signerte i 2017

Nå melder The Mirror at Birmingham har bestemt seg for å gi Wayne Rooney sparken med umiddelbar virkning. To seire på femten kamper for en klubb som var i posisjon til å kjempe om opprykkskvalifisering i oktober, da hjelper det lite med superstjernestatus som spiller.

No posts to display