Mer straff på vei for Everton

0
849
Give me a break! (foto: everton, twitter)

Da Everton ble straffet med ti poengs trekk på Premier League-tabellen for brudd på Financial Fair Play-reglene, raste Merseysideklubben under nedrykksstreken. Dette har ikke knekket moralen hos Everton, siden november har Sean Dyche ledet klubben til seier mot Bournemouth, West Ham, Crystal Palace, Nottingham Forest, Newcastle og Chelsea og Burnley. Likevel, fortsatt balanserende på nedrykksstreken med 16 poeng er Everton sårbare. Nå kan det komme nok et «dolkestøt».

Premier League har innført et nytt system som skal holde øye med klubbens utgifter (innrapporteres 31. desember). Ifølge The Times vil PL-klubbene i løpet av de neste to ukene få tilbakemelding om de blir siktet for brudd på reglene.

LES: Sparkes etter fritt fall på tabellen

For Everton betød det ti poengs trekk og svalestup ned til bunn av tabellen i november. Ifølge The Times er det spesielt to klubber som står i fare for straff.

Den engelske storavisen hevder Nottingham Forest ligger på grensen og kan ende opp med siktelse, mens Everton kan ha ytterligere straff på vei. Jernmannen Sean Dyche kan ha nok et «dolkestøt» på vei.

SPORTEN: Drømmer om å spille med Erling Haaland

No posts to display