Lei av hvordan Premier League duller med gigantene

0
294
Give me a bloody break, but not in January. (foto: everton, x)

Etter at Everton ble straffet med ti poengs trekk på Premier League-tabellen har det kommet sterke reaksjoner. Merseysideklubben må ta ansvar for økonomisk rot, men reaksjonene rettes mot klubber som Manchester City, Chelsea og andre, som for menigmann virker å «slippe unna». Everton-manageren holder seg stort sett unna denne diskusjoner, men skjønner ikke hvorfor Premier League gir de største klubbene fortrinn i kampprogrammet.

Mens de andre store ligaene har julepause, jages engelske klubber gjennom gjennom et tett kampprogram som del av det som har blitt en engelsk juletradisjon. Sean Dyche jobber med budsjetter som slår negativt ut på bredden i troppen, med kamper på løpende bånd og uunngåelige skader, må klubber som Everton nødvendigvis slite. Så kommer en lengre pause i januar, som Dyche mener er helt unødvendig.

LES: Fransk storavis mener Liverpool-supporterne kan slippe løs optimismen

-Jeg ser ingen mening med pausen. Det er ikke hensiktsmessig, jeg vil ta den vekk. Det ville vært bedre å fjerne et par kamper i desember og plassere dem i januar, begynner Dyche ifølge Daily Mail.

-Med flere kamper (tett på hverandre) er de store klubbene nødt til å vinne på grunn av deres store tropper. Hvis du er som oss og får skader, er du hardt rammet, brummer Dyche.

Som på torsdag møter Crystal Palace i FA Cupen, den 8. kampen på 29 dager. De neste 26 dagene venter bare 1 kamp på Everton-spillerne.

ENGELSKE KLUBBER: Fransk storavis mener Liverpool-supporterne kan slippe løs optimismen

SPORTEN: Premier Leagues best betalte har åpnet døra til de ekkelt store utbetalingene

Dyche har et godt poeng, men at Premier League fjerner kamper fra det ekstremt lukrative juleprogrammet som følges av fotballentusisaster verden rundt, det skjer ikke.

No posts to display