Utstøtt Manchester United-spiller settes på flyet på fredag

0
2062
På tide å hente inn en spiller som har vist han leverer i Premier League. (foto: united, x)

Siden august har det vært en barnehage-historie hos en av verdens største klubber som har utspilt seg. Kommentarer på sosiale medier og foran medias mikrofoner sendte Jadon Sancho og Erik ten Hag i clinch med hverandre. Etter dette har Manchester United hatt en av klubbens største investeringer utenfor treningsfeltet og kamparenaen. Det er derfor med lettelse for alle parter at det nå kommer en løsning.

Denne uken fikk United-supportere teen i vrangstrupen da de åpnet året kalender fra Manchester United. For januar sto Jadon Sancho og stirret tøft mot deg iført United-drakta. Spilleren som har vært i fryseboksen siden august og håver inn en av klubbens høyeste lønninger. Spilleren som har vært så sterkt linket til exit at vi hadde tatt det for gitt at 23-åringen forlater Old Trafford i januar. Noen dager senere kommer helt andre signaler.

LES: Lei av hvordan Premier League duller med gigantene

Tyske Bild melder på torsdag at Manchester United og Dortmund er enige om detaljene i avtalen som sender Sancho tilbake til sin tidligere klubb, der han fortsatt har stjernestatus.

Ifølge det tyske mediet reiser Sancho til Marbella på fredag til Dortmunds treningsleir for å bære den sortgule drakta på leie ut sesongen. Bundesligaklubben betaler tre millioner euro i leie.

Dermed er Sancho ute av syne for Ten Hag, Dortmund sender noen millioner til klubbkassa til United og får tilbake spilleren som sto bak 50 scoringer og 64 assists på 137 som tenåring+.

SPORTEN: Europas største fotballmirakel ruller videre!

Endelig en løsning!

No posts to display