Gary Neville kan ikke skjønne at det blir tittel på Manchester United denne sesongen

0
638
Har kommet langt, men fortsatt et stykke igjen. (foto: united, twitter)

Ryktene om Manchester Uniteds mange planer på overgangsmarkdet spinner som vanlig rundt i høyt tempo. Det er bare det at det blir mye ord og lite resultat. For Gary Neville blir dette en «tapt tittel-sesong» hvis United ikke drar inn forsterkninger – og mange av dem.

Ajax-spilleren Donny van de Beek er så og si i United-hus, men United-legenden holder ikke igjen om at en enkeltstående forsterkning ikke holder for en klubb med ambisjoner om de store trofeene.

Les: Sport: Manchester City har en 5 års-plan klar for Lionel Messi

-Manchester United-troppen, slik den står i dag, er ingen utfordrer til Premier League-tittelen denne sesongen. Troppen trengte fire-fem forbedringer og trenger ytterligere fire-fem forsterkninger. Jeg har sagt det i ett år, og har til og med beskrevet posisjonene som må forsterkes, smeller det fra Neville til Sky Sports.

Kjøpene av Maguire, Wan-Bissaka og Bruno Fernandes var det første skrittet, hva er det neste?

-De må signere en midtstopper av verdensklasse. For meg også en midtbanespiller til. Jeg tror også en høyreving og senterforward. De må også se på venstreback-posisjonen med Luke Shaws mange skader og faktum at han har vært inn og ut på laget de siste to, tre årene, avslutter Neville.

19. september braker det løs mot luringen Roy Hodgson og Crystal Palaca. De er mestere i å utnytte motstandernes svakheter. Spørsmålet blir hvor mange svakheter United stiller med fra start.

Les på Sporten: Bayern forventer bud på Thiago – fra to høyaktuelle klubber

No posts to display