Gedigen mulighet for Manchester United til å signere spiss som scorer i Premier League

0
986
På tide å hente inn en spiller som har vist han leverer i Premier League. (foto: united, x)

Rasmus Højlund har vist han har noe på gang, men Ten Hag har ikke tid til å vente på at det løsner helt for førstevalget i spissposisjon. Anthony Martial ble rullet inn på operasjonsbordet med skade og blir borte i opp mot to måneder. Nå handler alt hos United om å sikre Champions League-billett. 11 poeng bak fjerdeplassen med 17 kamper igjen, Ten Hag må og skal ha på plass en spissforsterkning som kan levere fra de første sparkene. En helt spesiell mulighet har dukket opp denne uken.

Det dreier seg om Callum Wilson. Etter at Newcastle meldte om gigantunderskudd fra forrige sesong og akutt behov for å redusere kostnadene og øke salgsinntektene med et forventet salg av flere profiler, har gribbene kretsen rundt St. James¨s Park.

LES: Argentinsk supertalent tar samme rute som Julián Álvarez to år senere

Ifølge Evening Standard har Manchester United, Arsenal og Chelsea alle vist interesse for Wilson-signering. Ifølge det engelske mediet kan Newcastle selge 31-åringen til rundt 18 millioner pund, en pris som gjør signeringen ekstra interessant.

Manchester United må og skal ha en spissforsterkning som scorer i Premier League, Wilson har i motsetning til Højlund (2 PL-mål) og Martial (1) truffet mål denne sesongen. 7 scoringer på 14 kamper er solid. Usikkerheten med Wilson er to perioder med skader denne sesongen og at siste scoring kom på slutten av oktober.

SPORTEN: Jens Petter Hauge får muligheten han sterkt bør vurdere

No posts to display