West Ham vant den store signeringskampen!

0
314
Moyes tar over ansvaret for den tidligere Leeds-stjerna.

Forrige sesong var West Ham og David Moyes i en sportslig hengemyr der nedrykksspøkelset truet. Sesongen ble likevel avsluttet med overlevelse og hederlig innsats i Premier League, pluss en herlig Conference League-tittel. Denne sesongen har Moyes – uten kaptein Declan Rice – ledet londonklubben tilbake til der moroa er. Nå kjempes det om 5. plassen i Premier League. Med seg resten av sesongen får The Hammers en tidligere Premier League-stjerne som har alt å bevise når han nå drar på seg West Ham-drakta.

Etter måneder med link til Newcastle, Juventus, Barcelona og West Ham, tar Kalvin Phillips seiersbrølet i West Ham-drakta. David Moyes og londonklubben kom med den beste pakken for 28-åringen, som trenger å revitalisere karrieren etter å ha blitt satt på pause hos Pep Guardiola.

LES: Gedigen mulighet for Manchester United til å signere spiss som scorer i Premier League

City bladde opp nesten 50 millioner pund for den ettertraktede Leeds-stjerna i 2022, Guardiola uttalte i fjor han er virkelig lei seg for at han ikke kunne tilby Phillips rollen i City som han fortjener.

Nå er det West Ham som skal utnytte tjenestene til den defensive midtbanespilleren med det kule håret. For Phillips handler det nå om å kickstart karrieren, levere for The Hammers og spille seg til EM-billett før sommeren.

West Ham har langsiktige ambisjoner med signeringen av Phillips, ifølge overgangsjournalist Romano har klubben opsjon på permanent overgang til sommeren.

F7: Jens Petter Hauge får tøff konkurranse fra en av Frankrikes mest lovende vinger

Vi gratulerer!

No posts to display