Klopp: «Jeg kan godt forstå det er mange som er i sjokk akkurat nå»

0
241
Har vært Klopps drømmesignering, men forblir en fantasi. (foto: liverpool, x)

Pep Guardiola vs. Jürgen Klopp. De to managerne har siden 2016 skapt problemer for hverandre på kamparenaen. To giganter som har ledet hver sin Premier League-klubb til topps. Pep Guardiola forlenget i fjor til 2025, Klopp til 2026. De andre klubbene så med gru frem mot flere år med de to managerne i kamp om titlene, men nå løser rival-duoen seg opp.

Han har ledet Liverpool siden 2015, i den røde delen av byen vil han huskes som en av de største trenerne for den stolte klubben. De siste sesongene har Mester Klopp blitt varslet på vei bort fra klubben, tyskeren har svart med å fortsette ufortrødent videre. På fredag kom det derfor som en gedigen sjokkmelding på Liverpool-supporterne at Klopp nærmer seg slutten.

LES: West Ham vant den store signeringskampen!

-Jeg kan godt forstå det er mange som er i sjokk akkurat nå, men jeg kan forklare beslutningen, eller i hvertfall prøve, begynner Klopp på klubbens hjemmeside.

– Jeg elsker alt ved denne fotballklubben. Jeg elsker byen, jeg elsker supporterne, men når jeg tar denne beslutningen, viser jeg at det er den rette å ta, forteller mesteren i et lengre intervju på hjemmesiden.

Tårene renner hos Liverpool-supportere verden over. I sommer er Klopp-æraen over.

SPORTEN: Stabæk kan cashe inn mer på Antonio Nusa enn Gift Orban

No posts to display