Alt var jo så mye enklere med Marcus Rashford da Solskjær var på vakt

0
725
Forsinket ungdomsopprør? (foto: united, x)

Da Ole Gunnar Solskjær var på vakt på Old Trafford, måtte United-manageren forsvare Marcus Rashfords samfunnsengasjement utenfor fotballarenaen. Erik ten Hag har denne sesongen fått en helt annen oppgave.

Vi trenger alle en fest av og til, men det er først når det går ut over jobben det blir et problem. Marcus Rashford som tjener 3,9 millioner i uka gikk glipp av fredagens trening med Manchester United på grunn av sykdom.

LES: West Ham vant den store signeringskampen!

I følge The Athletic var stjernen på en nattklubb i Belfast torsdag kveld, han hadde trolig bakrus og ikke sykdom.

Marcus Rashford hadde dratt over Irskehavet til Belfast for å besøke sin tidligere akademilagkamerat Ro-Shaun Williams som nettopp har signert for de nordirske mesterne Larne.

Manchester United har bekreftet at Rashford var på en nattklubb i byen onsdag kveld, The Athletic melder at engelskmannen ute på en nattklubb torsdag kveld også, før han fløy tilbake til Manchester fredag ​​morgen og deretter sykmeldte seg til trening i forkant av søndagens FA Cup-oppgjør med Newport County.

SPORTEN: Donny van de Beeks låneopphold hos Eintracht Frankfurt tar en ydmykende vri

I november ble Rashford kritisert av United-manager Erik ten Hag etter at han besøkte en nattklubb rett etter et derby-nederlag mot Manchester City.

– Jeg har snakket med ham om det. Det er uakseptabelt, sa ten Hag da.

Med fattige fire scoringer så langt i sesongen, slår Rashfords utenomsportslige aktiviteter ikke spesielt heldig ut. Vi tipper flere hos Manchester United savner tiden da Rashfords engasjement for vanskeligstilte i samfunnet var det spilleren brukte fritiden på.

No posts to display