Argentinsk supertalent tar samme rute som Julián Álvarez to år senere

0
114
Claudio Echeverri

«Alle» var ute etter det neste større ut av Argentina, men bare en kunne vinne. – Planen som ble klekket ut av Manchester City var en kopi av den som ble lagt i forbindelse med Julián Álvarez kontrakten for to år siden.

Manchester City har landet en avtale med River Plate og signert en forhåndskontrakt med 18 år gamle Claudio Echeverri. Den argentinske midtbanespilleren er svært ettertraktet og tydeligvis tolmodig. Han ønsker å «komme lenger» i sin utvikling før han forlater River Plate. – Kontrakten gjelder fra nå og varer til 2028, men de himmelblå har godtatt å låne Claudio Echeverri ut året.

Real Madrid, Paris Saint-Germain og Chelsea har vært med i racet om Claudio Echeverri, men måtte gi opp etter at manager Pep Guardiola engasjerte seg personlig før jul. – Han lovte både spill og klubb samme opplegg som de har hatt suksess med fra før av. Allerede nå får Claudio Echeverri og River Plate tilgang til Manchester City sine resurser.

Les: Glemt Liverpool-spiller som ikke har spilt for Jurgen Klopp siden han kom for seks år siden har fortsatt håp

Manchester Citys første i januarsignering har kvaliteter som fremstår som overnaturlige. Angrepsspiller Julián Álvarez har gjort akkurat det samme med stort hell. – Han ble solgt til Manchester City for 21,4 millioner euro i 2020 fra Rivel Plate for så å bli lånt tilbake.

Álvarez er nå verdt omtrent 90 millioner euro.

Tidligere opplysninger har hevdet at prislappen er 12,5 millioner pund, pluss bonuser.

Signeringen er Manchester Citys første i januarvinduet.

Les: Manchester United tvinges til å endre planen

Echeverri har blitt kreditert med én assist på seks kamper for River Plate. Under tidligere storspiller Pablo Aimars ledelse har han også blitt notert for 13 mål og fem assist på 22 kamper for det argentinske U17-landslaget.

No posts to display