Superspiss Osimhen: «Planen er klar og jeg vet hva jeg vil»

0
888
Den flyvende spiss. (foto: napoli, x)

Forrige sesong var det en flyvende spiss med Zorro-maske som var helt outstanding gjennom hele sesongen. Hadde ikke en norsk jypling hatt tidens sesong i Premier League, ville Victor Osimhen tronet øverst på angrepsspillertronen. 25-åringen viste med sin fart, styrke, ekstreme spenst og kirurgisk nøyaktige avslutninger at han frustrerte ethvert forsvar som sto i veien. Napoli-stjerna var i sommer linket til exit, men valgte å bli og forlenge med Serie A-klubben i desember til 2026. Om fem måneder kommer endringen.

I fjor, på spørsmål om han så for seg overgang til Premier League, kom det et flytende svar i form av «én dag skal jeg spille i Premier League». Etter en sesong med krangling og sportslig nedtur for Napoli, har den nigerianske landslagsspilleren spisset svaret.

ENGELSKE KLUBBER: James Milner viser Henderson hvordan en Liverpool-legende avslutter karrieren

-Jeg har allerede truffet beslutning om min fremtid etter denne sesongen. Planen er klar, og jeg vet hva jeg vil, begynner Osimhen i et intervju med CBS Sport.

Så skjønner 25-åringen at det er smart å tåkelegge resten av svaret, men ikke helt.

-Premier League er en av de største ligaene i verden. Nå skal jeg avslutte sesongen i Napoli, og deretter følge beslutningen jeg allerede har tatt, kommer det fra Osimhen.

F7: Tidligere Manchester United-spiller har tatt reisen fra karriere-kjelleren til toppetasjen i løpet av seks måneder!

Chelsea har vært sterkt linket til Osimhen det siste året, i den røde delen av Manchester har det også vært mye snakk om spissen med 33 scoringer på 45 Serie A-kamper det siste halvannet året.

Napoli – Monza

Da venter vi spent på hvilken Premier League-klubb som har overtalt en av markedets beste spisser.

LES: Ratcliffes genistrek kom totalt overraskende

No posts to display