James Milner viser Henderson hvordan en Liverpool-legende avslutter karrieren

0
429
Milner klapper for sin 633. kamp i verdens tøffeste liga. (foto: Brighton, x)

Da Liverpool-kaptein Jordan Henderson kuttet båndene til klubben han hadde tjent siden 2011 og imponerende 492 kamper, kom det først som et sjokk på engelske fotballsupportere – så kom sinnet. De gangene Henderson har dratt på seg landslagsdrakta etter overgangen til saudiarabisk liga, har pipekonsertene vært øredøvende – fra egne supportere. Seks måneder senere har 33-åringen tatt med seg familien hjem til Europa, også familien Henderson innså at valget ikke var det beste. Tidligere lagkompis James Milner styrte unna saudiarabiske penger og har brukt tiden på å skrive videre på Premier League-historie.

For der Jordan Henderson og Fimino droppet europeisk toppfotball for saudiarabiske penger, valgte James Milner overgang til badebyen Brighton etter å ha sikret seg legendestatus på Anfield. Mens de to første har hatt alt annet enn opptur med fotball i ørkenstaten, forsetter James Milner å skrive historie.

LES: Antony del av en plan som skal gi Manchester United 100 millioner pund i salgsinntekter

På mandag var 38-åringen på banen med den blå og hvitstripete drakta. Kampen mot Wolves endte 0-0, men for trener Roberto de Zerbi skulle ikke det legge demper på det historiske som skjedde ute på gressmatta.

Milner spilte sin 633. Premier League-kamp og passerte Ryan Giggs på lista over spillere med flest kamper i den engelske toppligaen. Milner er nå den nest mestspillende.

Gareth Barry avsluttet sin karriere med 653 Premier League-kamper, lite tyder på at Milner ikke holder koken til å passere Barry og spille seg inn i historien som mannen med flest kamper i verdens tøffeste liga.

-En fantastisk spiller, fantastisk fyr, sier Brighton-treneren til BBC.

SPORTEN: «Jeg fortalte agenten min jeg var klar for å spille for 4. divisjonsklubb»

James Milner tok valget om å ikke følge Henderson til Saudi-Arabia, vi tenker 38-åringen ikke angrer på det.

No posts to display